Passion-rahkapiirakka

Passion-rahkapiirakka

8 annosta

Ihastuttava pullataikinapohjainen rahkapiirakka maistuu milloin tahansa. Voit oikaista ja ostaa taikinan pakastealtaasta ja tehdä kauniin kiilteen mistä tahansa Bonnen 100 prosenttisesta hedelmä- tai marjasoseesta pinnalle. Kuvittele tämä herkku vaikkapa kesän juhlatarjoiluna tai herkkuna arjen kahvipöydässä. Tässä piiraassa maistuu upean hienostunut passionhedelmä, jota voit ostaa kätevässä puolen litran pahvitetrassa.

300 g (pakaste)pullataikinaa
500 g maitorahkaa
3 kananmunaa
1 dl sokeria tai vaahterasiirappia
1-2 tl vaniljasokeria

Pinnalle:

3 dl Bonne Passionsosetta
1 ½ dl hyytelösokeria

Ota pullataikina sulamaan ja kohota liinan alla.
Kaulitse tai painele pullataikina leivinpaperilla vuoratun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Sekoita maitorahka, kananmunat, sokeri tai vaahterasiirappi ja vaniljasokeri keskenään.
Levitä seos piirakkavuokaan taikinan päälle.
Kypsennä piirakkaa 200 asteessa noin 25 minuuttia tai kunnes piirakka on kypsä ja pinta jähmettynyt.

Valmista passionkiille.
Laita Passionsose kasariin ja kiehauta.
Lisää hyytelösokeri koko ajan sekoittaen ja anna kiehua hiljalleen, kunnes liemi kirkastuu. Jäähdytä hetki.
Lusikoi passionkiille rahkakerroksen päälle ja nosta hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.
Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa!

Resepti: Hellapoliisi 

www.bonnejuomat.fi