• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Punajuuri "Gazpacho"

1 annos

Punajuuri

150 g Bonne punajuurisosetta
50 g piquillopaprikoita (tai paahdettua paprikaa)
25 g borretanasipulia (tai hillosipuleita, tässä tapauksessa lisää 1 rkl balsamicoetikkaa)
10 g sherryviinietikkaa
15 g neitsytoliiviöljyä
50 g Bonne Appelsiinitäysmehua
35 g Bonne Sitruunamehua
himalajasuolaa maun mukaan (n.1/4 tl)
n.1 ½ dl jääkuutioita

Yhdistä kaikki aineet kylmänä ja aja tasaiseksi blenderissä, mausta suolalla. Koristele esim. pirskottelemalla oliiviöljyä päälle.

 
reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: