• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Kana-pähkinä Korma

4 annosta

Kana-pähkinä Korma

400 g broilerin fileesuikaleita
2 dl Bonnen Ananassosetta
100 g cashew-pähkinöitä
 1 sipuli
 1 punainen paprika
 2 dl kookoskermaa
 1 dl maustamatonta jogurttia, johon sekoitettu 1 tl kikherne- tai maissijauhoja*
 4 rkl pähkinä- tai rypsiöljyä
 tuoretta korianteria koristeeksi

Masala-mausteseos
2 valkosipulinkynttä
2 rkl sitruunamehua
1/2 keskitulista chiliä (siemenet poistettuna)
1 rkl jauhettua korianteria
1 tl garam masalaa
1 tl kurkumaa
0,5 tl kanelia
suolaa ja pippuria

*Vinkki: Jogurtti kannattaa stabiloida jauhoilla. Silloin se ei juoksetu niin helposti kuumassa kastikkeessa.

Paahda ensin pähkinöitä kuumalla pannulla ja siirrä sivuun. Laita kaikki masala-ainekset mortteliin ja jauha mausteseos valmiiksi odottelemaan. Lisää kuumaan pannuun öljy ja sipuli. Kuullota sipuli rauhassa kultaiseksi ja lisää masala. Pyöritä tasaiseksi. Lisää öljyä, jos tarpeen. Laita myös broilerit pannulle tirisemään. Kun lihassa on väriä, lisätään kuutioidut paprikat ja pyöritellään pari minuuttia. Lisää kookoskerma, sekoita, sen perään hedelmäsose.

Keittele kormaa kokoon 15 minuuttia, silloin tällöin sekoittaen. Ota pannu liedeltä, lisää jogurtti sekä paahdetut pähkinät (jätä muutama koristeeksi). Nosta kana-pähkinä korma tarjolle. Koristele ruoka pähkinöillä ja korianterilla.

https://reseptitaivas.fi/reseptit/kana-pahkina-korma/

Resepti: Reseptitaivas

 
reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: