• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Frozen yogurt eli jääjogurtti

Frozen yogurt eli jääjogurtti

n. 5 dl paksua maustamatonta jogurttia esim. turkkilaista jogurttia
2 dl Bonne hedelmä- tai marjasosetta esim. mango, päärynä tai mustikka
0,5 dl vaaleaa siirappia esim. agavesiirappia tai juoksevaa hunajaa
Vaniljaa maun mukaan

Koristeluun:
Bonne hedelmä-tai marjasosetta
Mantelirouhetta

Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään. Lisää tarvittaessa makeutta. Makeutta voi lisätä myös valmiin jäätelön päälle, joten seoksesta kannattaa tehdä ennemminkin raikkaan virkistävä kuin kovin makea. Kaada seos esim. teräskattilaan ja laita kattila pakastimeen. Kokonaisaika jäätymiselle on noin 3 tuntia. Sekoita seosta noin puolen tunnin välein sähkövatkainta apuna käyttäen ja laita takaisin jäätymään. Jäätelöstä tulee näin kuohkeampaa.

Jäätelö on valmista, kun onnistut tekemään jäätelökauhalla tai isolla lusikalla jäätelöstä palloja. Voit jäädyttää jogurttijäätelön myös valmiiksi annoksiksi silikonisissa muffinivuoissa. Tarjoile Bonne-soseen kanssa ja ripottele päälle hieman esim. mantelirouhetta.  

Vinkki: Jääjogurtin voi tehdä myös jäätelökoneella. 

Frozen yogurt on Tinskun keittiön Bonnelle suunnittelema resepti.
Tinskun keittiöön pääset tästä.

 
reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: