• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Mangokreemi

Mangokreemi

100 g Bonne Mangososetta
200 g kermaa
15 g sokeria
12 g Bonne Pikahyydykejauhetta
20 g voita (huoneenlämpöinen)

Sekoita mangosose, kerma ja sokeri. Keitä kunnes seos kiehahtaa. Anna seoksen jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Sekoita voi ja hyydykejauhe sauvasekoittimella seokseen. Tämän jälkeen kreemi on käyttövalmista. Helpointa kreemin käsittely on massapussilla.


 
reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: