• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

recept

 

Morots Focaccia

Morots Focaccia

1 dl vatten
50 g jäst
0,5 dl olivolja
1,5 dl Bonne morots pure
1,5 dl vetemjöl
1 tsk salt
anis frön
flingsalt

Rör ut jästen i ljummet vatten. Tillsätt morots pure, olivolja samt halva mängden
av mjölet. Låt jäsa i ca 30 minuter. Tillsätt sedan saltet och resten av mjölet.
Degen ska vara lös när den är färdig blandad.
Häll upp degen i en väl oljad ugnsform eller brödform.
Strö över anisfrån och låt jäsa i ca 30 minuter.
Ringla lite olivolja över brödet, strö lite fingersalt och baka i 250°C ugn i ca 5 minuter.
Skruva sedan ner temperaturen till 200 och grädda vidare i ca 15 minuter.

 
reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Sök recept