• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

recept

 

Morot & Apelsin soppa

Morot & Apelsin soppa

1 st lök, skivad
1 msk ingefära, malen
5 st lime blad
1 st apelsin, rivet skal
1 L Bonne morots pure
1 L kyckling buljong (eller vegetabilisk buljong)
2 msk socker
salt o peppar

Stek löken mjuk på svag värme utan att ge färg.
Tillsätt ingefära, lime blad, rivet apelsin skal samt socker.
Häll på morots pure och buljong.
Koka upp och låt det sjuda i ca 10-15 minuter.
Smaka av med salt och peppar, sila soppan innan servering.

 
reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Sök recept