• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

recept

 

Rödbeta "Gazpacho"

Rödbeta

150 g Bonne rödbetspuré
50 g piquillopaprikor (eller rostad paprika)
25 g borretanalök (eller syltlök, tillsätt i detta fall 1 msk balsamicoättika)
10 g sherryvinäger
15 g jungfruolivolja
50 g Bonne apelsinjuice
35 g Bonne citronsaft
himalayasalt efter smak (ca 1/4 tsk)
ca 1 ½ dl iskuber

Kombinera alla ingredienser som kalla och kör dem till en jämn massa i en mixer, smaksätt med salt. Dekorera genom att t.ex. skvätta over olivolja.

Recept Markus Hurskainen

 
reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Sök recept