• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

recept

 

Banan-kokospaj

ca 8 portioner

Banan-kokospaj

Den traditionella kvargpajen kan enkelt anpassas till olika säsonger genom att smaksätta den med bär- och fruktpuréer med olika smaker.

Botten:

150 g smör eller margarin
1 dl rörsocker eller vitt socker
1 ägg
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver

Fyllning:

200 g kvarg
½ dl kokosflingor
2 dl Bonne bananpuré
½ -¾ dl socker
1 tsk vaniljsocker
2 ägg

På ytan:

ca 2 dl Bonne mangopuré
frön av 1 passionsfrukt

Vispa smöret och sockret fluffigt. Tillsätt ägget under kraftig omrörning. Blanda in de torra ingredienserna (förblandade). Tryck ut degen i en pajform (24 cm i diameter) över botten och kanter. Grädda i ugnen i 225 grader i ca 10 minuter.

Blanda alla ingredienserna till fyllning och häll på den förgräddade pajdegen. Fortsätt gräddningen i 200 grader i ca en halvtimme eller tills ytan är fast. Låt svalna.

Servera tillsammans med mangopuré. Dekorera portionerna med passionsfruktens frön.

 
reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Sök recept