• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Uutiset

 

Kotimaista lähdevettä nyt kartonkisessa tetrapakkauksessa Saimaannorppa-kuvituksella

 Kotimaista lähdevettä nyt kartonkisessa tetrapakkauksessa Saimaannorppa-kuvituksella

Kotimainen Aqua Finlandia -lähdevesi on raikasta, käsittelemätöntä ja luonnollista Lohjan Lähteenlohkon lähdevettä, joka on suodattunut Lohjanharjun paksujen hiekka- ja moreenikerrosten läpi. Vesi on pakattu kulmikkaaseen kartonkipakkaukseen, joka on kierrätettävä ja pyöreää vesipulloa tiiviimpään pakattava eli luontoystävällisempi kuljettaa kauppoihin Suomessa ja ulkomailla.


Suomalainen luonto kiinnostaa maailmalla


Aqua Finlandia -vesi on suunniteltu erityisesti Aasian ja Arabimaailman ja kotimaan markkinoille.


”Ulkomailla suomalainen luonto ja luonnonvesi on suuressa arvossa. Luontomme on uniikki, puhdas ja kaunis. Mikä olisi sille parempi symboli kuin saimaannorppa? Vielä kun saimme Erik Bruunin innostumaan saimaannorppa-kuvituksen yhdistämisestä lähdeveteen, suunnitelma oli valmis”, taustoittaa tuotteen ideoineet Teemu Lusua ArkiDesignilta ja Matti Väänänen Bonne Juomilta.


Luonto on erityisen lähellä kuvittaja Erik Bruunin sydäntä.


”Suomalainen, puhdas vesi on arvokas asia. Koska olemme sitä niin lähellä, emme ehkä kykene näkemään sen arvoa. Tarvitsemme kuitenkin tahoja ja tällaisia tekoja, jotka puolustavat tätä meidän upeaa luonnonvaraa. Samasta syystä piirsin Saimaannorpan melkein 50 vuotta sitten. Onneksi norppa voi nyt vähän paremmin”, sanoo Norppa-kuvituksen alun perin vuonna 1974 suunnitellut Erik Bruun.


Aqua Finlandia -veden konseptin on ideoinut ja toteuttanut ArkiDesign yhdessä Erik Bruunin ja Bonne Juomien kanssa. Veden valmistaa, pakkaa ja toimittaa lohjalainen Bonne Juomat. Tuotteen hinta on hieman yli euron ja Suomessa sitä myydään kaikissa hyvin varustelluissa Keskon myymälöissä. Tyhjän pakkauksen voi korkkeineen laittaa kartonkikeräykseen.


Lisätiedot ja tuotenäytteet: Toimitusjohtaja Matti Väänänen, Bonne Juomat Oy, p. 0400 845 970, matti.vaananen@bonnejuomat.fi.

Bonne Juomat Oy valmistaa Lohjalla aitoja, maukkaita ja terveellisiä hedelmä-, marja- ja juurestuotteita, kuten täysmehuja, mehujuomia, nektareita, makeuttamattomia ja sokeroituja mehutiivisteitä sekä hedelmä-, marja- ja juuressoseita. Lisäksi valikoimassa on Aqua Finlandia -lähdevesi. Bonne-tuotteet valmistetaan Suomessa luonnon raaka-aineista ja Lähteenlohkon lähdevedestä. Periaatteena on valmistaa tuotteita, jotka maistuvat hyviltä ja tekevät hyvää. www.bonnejuomat.fi.

ArkiDesign on vähittäiskaupan tuotekonsepteihin ja viennin edistämiseen erikoistunut toimisto. ArkiDesignin brändi- ja tuotekonsepteja ovat muun muassa Kekkonen, WWF:n Panda, Santa Claus, Ivana Helsinki, Aqua Finlandia, Rölli ja Moomin-mehut. www.arkidesign.fi.

Palkittu Erik Bruun (s. 1926) on yksi maailman tuotteliaimmista graafikoista. Moniosaajalta syntyy yhä julisteita, postimerkkejä ja ideaehdotuksia. Hänen uusimpia töitään ovat muun muassa Pori Jazzin juhlajuliste (2015), Sulka-postimerkki (2016) ja Arktika-sarja (2017). Matkailu-, kaupunki- ja kulttuuriteemojen lisäksi metsä, vesi ja muut luonnon elementit ovat tärkeä osa Bruunin kuvastoa. Erik Bruun on yksi harvoista nykygraafikoista, joka piirtää edelleen käsin, ilman tietokonetta. www.bruundesign.com