• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Osallistu arvontaan ja voita tuotepaketti!

Osallistu kilpailuun! Mitä Bonnen sosetta haluaisit kokeilla? Arvomme yhteensä 5 tuotepakettia Bonnen soseita vastaajien kesken! Voit tutustua soseisiimme täällä »

 


Yhteystietosi

Hyväksyn arvonnan säännöt *
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Bonne Juomat Oy

Kampanja-aika
Arvonnan kampanja-aika on 28.9.-5.10.2020

Osallistumisoikeus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt.

Osallistuminen ja arvonta-aika
Arvontaan voi osallistua 28.9.-5.10.2020 välisenä aikana kampanjasivulla. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinto
Arvonnan palkintoina on 5 tuotepakettia, jotka sisätävät Bonnen soseita. Arvonnan järjestäjä on voittajaan yhteydessä. Ellei voittajaa ole tavoitettu viikon kuluessa osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta arvotaan toinen voittaja. Järjestäjä toimittaa palkinnon voittajan ilmoittamaan kotiosoitteeseen Suomessa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Henkilötiedot

Osallistujien antamia tietoja käytetään ainoastaan voittajien arvontaan ja palkintojen perille toimittamiseen. Kaikkia henkilötietoja käsitellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla.

Muuta huomioitavaa

Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Vastuu arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Arvonnan järjestäjä postittaa kotiovelle paketin voittajalle Suomen rajojen sisällä.