Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Bonne Juomat Oy

2. Palkinto

Palkintona on kassillinen Bonne Bär -tuotteita voittajalle. Tuotekassit arvotaan osallistujien kesken. Facebookista sekä Instagramista valitaan molemmista yksi voittaja.

3. Osallistuminen kilpailuun/arvontaan

Kilpailuaika on 26.4.–2.5.2024 klo 12 asti. Kilpailuun on mahdollista osallistua kommentoimalla Bonne Juomien Facebook- tai Instagram-julkaisua ja tykkäämällä/seuraamalla tiliä. Löydät meidät Facebookista  @bonnejuomat ja Instagramista @bonnejuomatoy.

4. Ehdot

Voittajat arvotaan 2.5.2024 ja heille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin tai Instagramin kautta. Palkinto postitetaan voittajalle, postikuluista vastaa Bonne Juomat Oy. Mikäli voittajaa ei tavoiteta Facebookin tai Instagramin kautta 9.5.2024 mennessä, järjestäjä pidättää oikeuden arpoa uusi voittaja. Järjestäjä voi evätä henkilön osallistumisen epäsoveliaan käytöksen perusteella. Järjestäjä ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä. Järjestäjä maksaa palkinnon postittamisen.

5. Arpajaisvero

Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa järjestäjä.

6. Muuta

Meta ei ole millään tavalla mukana kilpailussa. Osallistujat vapauttavat Metan kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Kilpailuun osallistuneiden nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet Internet-, Facebook- ja Instagram-sivulla, sekä oikeudet sääntömuutoksiin.