Mustikkavohvelit

Mustikkavohvelit

8 kpl

Oletko jo kokeillut eri makuisia Bonne marja-, hedelmä- ja vihannessoseita? Sataprosenttiset soseet ovat todella hyvänmakuisia ja terveellisiä käyttää myös perheen pienimmille ilman lisäaineita ja lisättyä sokeria.

Ne sopivat käytettäväksi sellaisenaan, mutta myös erilaisten ruokien ja leivonnaisten maustamiseen. Kokeile maistuvia mustikkavohveleita! Voit toki käyttää mustikkasoseen tilalla myös muita Bonne soseita. Myös vihannessoseet sopivat vohveleiden maustamiseen.

Mustikkavohvelit
8 kpl

2 dl maitoa
2 dl Bonne Premium Mustikkasosetta
2 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
50 g sulatettua voita tai rypsiöljyä

Lisäksi:
öljyä tai nokare voita vohvelipannuun

Tarjoiluun:
kermavaahtoa
Bonne Premium Mustikkasosetta

Mittaa maito ja mustikkasose kulhoon. Riko joukkoon kananmunat ja sekoita.

Sekoita joukkoon vehnäjauho-leivinjauhe-suolaseos ja lopuksi sulatettu voi tai rypsiöljy. Anna taikinan turvota mielellään puoli tuntia ennen paistamista.

Laita nokare voita tai rypsiöljy kuumaan vohvelipannuun ja laita kauhallinen taikinaa keskelle. Paista kauniin värisiksi.

Tarjoa seuraksi kermavaahtoa ja Bonne Mustikkasosetta.

Resepti: Hellapoliisi