Mansikka-basilikasorbetti

Mansikka-basilikasorbetti

2-4 annosta

Ihanan mansikkasorbetin valmistus on helppoa! Bonnen sataprosenttisia hedelmä- ja marjasoseita käyttäessä voit valmistaa aina juuri sen makuista sorbettia kuin tahdot. Voit täydentää sorbetteja myös marjoilla, mutta se ei ole lainkaan välttämätöntä. Tämä herkullinen sorbetti saa trendikkään makulisän tuoreesta basilikasta.

2 munavalkuaista
½-1 dl tomusokeria
½ dl hienonnettua basilikaa
250 g Bonne Premium Mansikkasosetta
(2 dl mansikoita pieninä kuutioina)

Vaahdota munanvalkuaiset valkoiseksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon tomusokeri ja hienonnettu basilika sekä Bonne Mansikkasose. Voit halutessasi pilkkoa joukkoon myös pieniä mansikkapaloja. Laita seos foliolla suojattuna pakastimeen ja vatkaa puolen tunnin välein muutaman kerran, jos mahdollista. Sorbetti on valmis seuraavana päivänä. Ota jäätelökauhalla palloja ja tarjoa Bonne Mansikkasoseen kanssa.

Vinkki! Kokeile myös muilla Bonne marja- ja hedelmäsoseilla.

Resepti: Hellapoliisi