Inkivääri-persikkakanaa uunissa

Inkivääri-persikkakanaa uunissa

3-4 annosta

Tässä reseptissä toteutuu helppous ja herkullisuus. Voit suurentaa ohjetta niin suureksi kuin tarvitset. Bonnen 100 % hedelmä- ja marjasoseet löydät useimmiten kauppojen hillohyllyiltä.

Inkivääri-persikkakanaa uunissa

n. 500 g broilerinfileetä
2 valkosipulinkynttä
1 rkl tuoretta inkivääriä
3 rkl oliivi- tai rypsiöljyä
½ tl suolaa
2 rkl soijakastiketta
1 rkl fariini- tai kookossokeria
3-4 dl Bonne Premium Persikkasosetta
3-4 dl kuohu- tai ruokakermaa
1-2 rkl seesaminsiemeniä
Pinnalle:
tuoretta korianteria

Ota broilerinfileet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja inkivääri. Kuumenna öljy pannulla. Paista broilerinfileet molemmin puolin. Lisää valkosipuli ja inkivääri. Mausta suolalla. Lisää joukkoon soijakastike, fariini- tai kookossokeri ja kuohu- tai ruokakerma. Anna kiehua välillä sekoitellen muutaman minuutin ajan. Laita broilerinfileet ja kastike uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 15-20 minuuttia fileiden koosta riippuen. Viimeistele ruoka tuoreella korianterilla.

Tarjoa seuraksi keitettyä riisiä.

Resepti: Hellapoliisi



www.bonnejuomat.fi