Mustikka-marenkijäätelö

Mustikka-marenkijäätelö

Kesäjäätelöt valmistat helposti itse. Tee kerralla pakastimeen useita eri makuja ja tarjoa vaikka juhlissa tai nauti yksin. Voit valmistaa jäätelömassan jäätelöpuikoiksi käyttämällä mehujäämuotteja tai voit käyttää erilaisia kulhoja tai rasioita. Bonne Premium marja- ja hedelmäsoseet antavat jäätelöille autenttisen maun, sillä ovathan ne täyttä marjaa ja hedelmää.

Mustikka-marenkijäätelö

Aktiivinen valmistusaika: 10 minuuttia
Kokonaisvalmistusaika: 4-12 tuntia

5 dl kuohukermaa tai vispikermaa
n. 400 g kondensoitua maitoa
1-2 tl vaniljasokeria
3 dl Bonne Premium Mustikkasosetta
2 dl pensasmustikoita
n. 10 marenkia

Lisäksi:
(muutama murennettu marenki)
Bonne Premium Mustikkasosetta

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon kondensoitua maito ja vaniljasokeri.

Jaa seos kahteen osaan ja sekoita toiseen Bonne Mustikkasose ja toiseen pensasmustikat ja rouhitut marengit. Sekoita vaahdot varovasti keskenään siten, että ne eivät kokonaan sekoitu.

Voit pakastamisen aikana murentaa pinnalle hieman marenkeja halutessasi. Anna jähmettyä pakastimessa muutamia tunteja tai yön yli. Ota jäätelökauhalla palloja ja tarjoa. Voit valuttaa seuraksi vielä Bonne Mustikkasosetta.

Vinkki! Kokeile myös muita Bonne marja- ja hedelmäsoseita.

@hellapoliisi_virallinen Kaupallinen yhteistyö @Bonne Juomat Oy Näin valmistat ihanat kesäjäätelöt! #bonne #bonnellinen #mustikka #mustikkasose #mustikkajäätelö #marenki #bonnepistefi #hellapoliisi ♬ Western music piano moving sad video chill out(887840) - namonight

www.bonnejuomat.fi