Mustikkajuustokakkujäätelö

Mustikkajuustokakkujäätelö

8 annosta

1,5 dl Bonne Premium mustikkasosetta
0,5 dl glukoosisiirappia
2 tlk (à 2 dl) Pirkka laktoositonta vispikermaa
1 prk (180 g) Pirkka maustamatonta tuorejuustoa
1 prk(397 g) kondensoitua maitoa (makeutettu maitotiiviste)
1,5 tl Pirkka vaniljasokeria
n. 1dl Pirkka valkosuklaahippuja
n. 5 Pirkka kaurakeksiä

Lisäksi
Bonne Premium mustikkasosetta

Valmistus: yli 60 min

Sekoita glukoosisiirappi ja mustikkasose.

Vaahdota kerma kuohkeaksi, napakaksi vaahdoksi. Notkista tuorejuuston rakenne toisessa kulhossa. Sekoita kondensoitu maito ja vaniljasokeri tuorejuuston joukkoon. Vatkaa tasaiseksi. Kääntele lopuksi kermavaahto jäätelömassaan.

Kaada puolet jäätelömassasta laakeaan pakastusta kestävään astiaan. Valuta puolet mustikkaseoksesta lusikalla leveiksi raidoiksi jäätelömassan päälle. Marmoroi mustikkaseos jäätelömassan joukkoon vetämällä lusikan kärjellä mustikkaraitojen poikki. Kaada loppu jäätelömassa tasaisesti vuokaan ja tee pinnalle toinen mustikkakerros samalla tavalla. Ripottele päälle suklaahiput ja murustele keksejä.

Peitä astia kannella tai kelmulla ja anna pakastua yön yli. Tarjoa jäätelö mustikkasoseen kanssa.

Resepti: K-ruoka

www.bonnejuomat.fi