Kantarellikeitto

Kantarellikeitto

2 annosta

Bonne on tuonut markkinoille Marjexin kanssa puolen litran tölkeissä myytävät herkulliset metsäsienikeitot eri sienistä valmistettuina. Keitot ovat lisäaineettomia, maidottomia, laktoosittomia ja vegaanisia. Lämmitä helposti mikroaaltouunissa tai kattilassa ja tuunaa halutessasi. Mahdollisuudet ovat loputtomat. Lisää joukkoon erilaisia tuoreita tai kuivattuja yrttejä, maustettuja tai maustamattomia sulatejuustoja, tuorejuustoja, ruokakermoja tai fraicheja. Kokeile myös vegaanisia versioita. Ripottele valmiin keiton päälle halutessasi rapeaa pekonimurua, rapeita krutonkeja, juuressipsejä, paistettuja sieniä tai yrttejä.

1 tlk Bonne Marjex Premium Kantarellikeittoa
1 dl kaurakermaa, ruokakermaa, sulatejuustoa tms.

Lisäksi:
1 iso tai 2 pientä hapankorppua
(1 valkosipulinkynsi)
2 rkl rypsiöljyä
lehtipersiljaa tai muuta yrttiä

Laita kantarellikeitto kattilaan ja kuumenna.
Lisää joukkoon halutessasi kaurakermaa, ruokakermaa, sulatejuustoa tai muuta vastaavaa tuotetta mielesi mukaan. Kuumenna.
Hienonna hapankorppu työlaudalla ja hienonna samalla halutessasi kuorittu valkosipulinkynsi.
Kuumenna öljy pannulla ja lisää ainekset. Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
Jaa keitto lautasille ja ripottele pinnalle hapankorppumurua.
Lisää joukkoon halutessasi yrttejä.

Tarjoa!

www.bonnejuomat.fi