Lohta mango-kermakastikkeessa

Lohta mango-kermakastikkeessa

4 annosta

Bonnen 100 % hedelmäsoseet maustavat myös ruokia upealla ja helpolla tavalla. Puolen litran tölkistä voit käyttää tuotetta juuri sen verran kuin haluat ja säilyttää loput jääkaapissa seuraavaa käyttökertaa varten. Kokeile ihanaa kalaruokaa. Voit käyttää myös muuta kalaa. Pakastekala kannattaa sulattaa ennen käyttöä.

600-800 g lohifilee
ripaus suolaa
ripaus chilijauhetta
1-2 limeä viipaleina

Kastike:
2 dl kuohu- tai ruokakermaa
2 dl Bonne Premium Mangososetta
suolaa maun mukaan
mustapippuria myllystä
ripaus chilijauhetta
1 rkl tomaattipyreetä

Leikkaa lohifileestä annospaloja ja laita uunivuokaan.
Ripottele kalan pinnalle hieman suolaa ja chilijauhetta.
Leikkaa limet viipaleiksi ja laita kalan päälle tai vuokaan.
Kypsennä kalaa 180-200 asteessa uunin alaritilätasolla noin 20 minuuttia.
Kiehauta kerma, mangosose, suola, mustapippuri, chilijauhe ja tomaattipyree keskenään ja anna hieman sakeutua. Tarkista maku.
Kaada kypsän kalan päälle tai tarjoa kastike erikseen.

Resepti: Hellapoliisi

www.bonnejuomat.fi