Luumumisu

Luumumisu

6–8 annosta

Oletko jo kokeillut Bonnen sataprosenttista luumusosetta? Voit valmistaa siitä kiisselit, rahkajälkiruoat, nauttia puuron tai jogurtin kanssa tai lisätä erilaisiin lihakastikkeisiin. Tällä kertaa luumusose pääsi jälkiruokaan, jota voit tarjota syksyn ja talven juhlissa tai herkutella muuten vaan. Bonne 100 % Hedelmä- ja marjasoseet sisältävät vain hedelmien ja marjojen luontaista makeutusta ja löydät ne useimmista marketeista hillohyllyiltä. 

24 kpl savoiardikeksejä
2 ½ dl maitoa
1 tl vaniljasokeria
3 kananmunaa
4 rkl sokeria
250 g Mascarponejuustoa
4 dl Bonne Premium Luumusosetta
ripaus kanelia

Pinnalle:
kanelia

Lisäksi:
Bonne Premium Luumusosetta

Ota esille reunallinen vuoka ja muut ainekset.
Laita maito syvälle lautaselle ja sekoita joukkoon vaniljasokeri.
Erottele kananmunista keltuaiset ja valkuaiset.
Vatkaa valkuaiset valkoiseksi vaahdoksi.
Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi.
Vatkaa keltuais-sokerivaahtoon Mascarponejuustojuusto ja luumusose. Mausta ripauksella kanelia.
Tarkista maku.
Kääntele lopuksi kevyesti joukkoon valkuaisvaahto.
Kastele savoiardikeksit vaniljasokerilla maustettuun maitoon kauttaaltaan ja kokoa jälkiruoka vuokaan kerroksittain keksien ja vaahdon kanssa siten, että pinnalle jää vaahtokerros.
Anna jälkiruoan vetäytyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
Ripottele pinnalle ennen tarjoilua kanelia ja koristele halutessasi syötävällä kukalla tai mielesi mukaan.
Tarjoa seuraksi luumusosetta.

Resepti: Hellapoliisi

www.bonnejuomat.fi