Raikas appelsiinirahka

Raikas appelsiinirahka

8 annosta

Oletko jo tutustunut Bonnen 100 % Appelsiinisoseeseen? Herkullisen raikas sose sopii mainiosti ruoanlaittoon, leivontaan ja jälkiruokien valmistukseen. Tämä raikas appelsiinirahka sopii piparkakuilla höystettynä erinomaisesti joulujälkiruoaksi ja sellaisenaan milloin tahansa. Kokeile myös kakun täytteenä.

5 dl kuohukermaa
250 g maitorahkaa
3 dl Bonne Premium Appelsiinisosetta
vaniljatankoa rouhittuna maun mukaan TAI 2 tl vaniljasokeria
1 dl sokeria
(ripaus kanelia)
(1/2 dl sitruslikööriä)

Lisäksi:
8 piparkakkua
100 g valkosuklaata
2 dl Bonne Premium Appelsiinisosetta

Vaahdota kuohukerma ja vatkaa joukkoon maitorahka ja appelsiinisose.

Rouhi joukkoon vaniljatankoa tai lisää vaniljasokeria ja sokeria.

Mausta halutessasi ripauksella kanelia ja sitrusliköörillä. Mikäli tarjoat jälkiruokaa myös lapsille, kuumenna likööri kiehumispisteeseen ennen sen lisäämistä joukkoon.

Tarkista maku.

Murenna piparkakut ja leikkaa valkosuklaa veitsellä karkeaksi rouheeksi.

Jaa appelsiinirahka annoskulhoihin ja ripottele pinnalle piparkakkumuruja ja valkosuklaarouhetta.

Valuta päälle appelsiinisosetta.

Tarjoa!

Vinkki! Voit koota annoksen myös isoon annoskulhoon.

Resepti: Hellapoliisi

 

www.bonnejuomat.fi