Hawaijinpata

Hawaijinpata

4 annosta

Hawaijinpata on ihana jauhelihasta tehty arkiruoka, mutta voit jauhelihan sijaan käyttää myös broileria tai kasviproteiineja. Mukavan makean makulisän ruoka saa Bonnen 100 prosenttisesta ananassoseesta!

2-3 rkl rypsiöljyä
400 g jauhelihaa tai broilerinfileesuikaleita
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
½-1 punainen chili
1 punainen paprika
7 dl vettä
2 dl pitkäjyväistä riisiä
½ l Bonne Ananassosetta
2-3 rkl tomaattipyreetä
100 g pakasteherneitä
100 g pakastemaissia
suolaa maun mukaan
mustapippuria myllystä

Kuumenna rypsiöljy pannulla ja lisää joukkoon jauheliha. Paista kauttaaltaan.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
Hienonna chili ja paloittele paprika.
Lisää ne pannulle ja kääntele hetki kovalla lämmöllä.
Lisää vesi, riisit, ananassose ja tomaattipyree.
Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia usein sekoitellen.
Lisää pakasteherneet ja pakastemaissi ja mausta suolalla ja mustapippurilla maun mukaan.
Tarkista maku.

 Resepti: Hellapoliisi 

www.bonnejuomat.fi