Mango-Mignonkakku

Mango-Mignonkakku

8 annosta

Ihana mango-mignonkakku on upea tarjottava pääsiäispöytään tai kevään muissa juhlissa. Voit Mignon-suklaan sijaan käyttää myös muuta suklaata. Koristele mielesi mukaan ja tarjoa seuraksi raikasta mangososetta. 

Pohja:
250 g kaurakeksejä tai kandisokerikeksiä
70 g sulatettua voita tai margariinia

Täyte:
6 liivatelehteä
1-2 l vettä
5 dl kuohukerma
400 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
½ dl Bonne Mangososetta

Lisäksi:
3 dl Bonne Mangososetta
4-5 Mignon suklaamunaa

Koristeluun:
1 Mignon-suklaamuna
4 mini lemonsia tai 8 ananaskirsikkaa
1 ½ dl Bonne Mangososetta

Laita kaurakeksit tai kandisokerikeksit tehosekoittimeen ja lisää joukkoon sulatettu voi tai margariini. Sekoita murumaiseksi. Painele seos leivinpaperilla vuoratun, halkaisijaltaan 22-24 cm irtoreunavuoan pohjalle.
Laita liivatelehdet likoamaan limittäin runsaaseen määrään kylmää vettä.
Vaahdota kuohukerma ja vatkaa joukkoon tuorejuusto, sokeri ja vaniljasokeri.
Kuumenna mangosose juomalasissa kiehumispisteeseen ja liuota joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet. Sekoita.
Kaada seos kerma-tuorejuustoseokseen ja sekoita tasaiseksi.

Jaa seos kahteen osaan ja sekoita toiseen mangosose.
Kuori Mignon-suklaamunat ja sulata lautasella mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
Sekoita sulatettu suklaa toiseen seokseen.
Laita seokset kerroksittain vuokaan keksipohjan päälle ja nostele haarukalla seoksia sekaisin.

Hyydytä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
Irrota kakku veitsellä vuoan reunaa pitkin pyöräyttäen ja siirrä tarjoiluvadille.
Koristele paloitellulla Mignon-suklaamunalla ja halutessasi syötävillä kukilla, ananaskirsikoilla tai mini lemonseilla.
Valuta tarjoiluvaiheessa päälle mangososetta.

 

www.bonnejuomat.fi