Luumupannacotta

Luumupannacotta

8 annosta

Jouluinen jälkiruoka on helppo valmistaa. Voit tehdä luumupannacotan jääkaappiin jo edellisenä päivänä ja koristella halutessasi juhlapäivänä vaikka mantelirouheella, suklaamakeisella tai valuttamalla päälle siirappia. Bonnen sataprosenttisen luumusoseen löydät hyvin varusteltujen markettien hyllyiltä.

5 dl kuohukermaa
5 dl Bonne Luumusosetta
(ripaus kanelia)
2 dl hyytelösokeri Multia

Laita kuohukerma ja luumusose kattilaan ja kuumenna kiehumispisteeseen.
Lisää halutessasi kanelia.
Lisää hyytelösokeri Multi (tämä sokeri sopii maitopohjaisten hyytelöiden hyydyttämiseen)
Anna kiehua hiljalleen koko ajan sekoittaen noin puoli minuuttia.
Jaa annoslaseihin ja nosta jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Koristele halutessasi ennen tarjoilua.

Resepti: Hellapoliisi

www.bonnejuomat.fi