Appelsiini-valkosuklaaparfait

Appelsiini-valkosuklaaparfait

10–12 annosta

Tämä ihastuttava parfait on upea juhlapöydän herkku, joka sopii kaikkiin vuodenaikoihin. Tarvitset vain muutaman aineksen. Bonne Appelsiinisosetta löydät hyvin varusteltujen markettien hillohyllyiltä. Bonne soseet ovat 100 prosenttista hedelmää ja marjaa ja niissä on vain luonnon oma makeus.

150 g valkosuklaata
1 kananmuna
5 dl kuohukermaa
1 dl tomusokeria tai maun mukaan
4 dl Bonne Appelsiinisosetta

Lisäksi:
muutama pala valkosuklaata
1 dl Bonne Appelsiinisosetta

Paloittele valkosuklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
Sekoita kananmuna suklaan joukkoon ja sekoita.
Vaahdota kuohukerma ja sekoita suklaaseos kerman joukkoon.
Mausta tomusokerilla.
Jaa seos sitten kahteen osaan ja sekoita toiseen appelsiinisose.
Laita seokset kerroksittain jäädyke- tai kakkuvuokaan, suojaa kelmulla ja laita pakastimeen yön yli.
Ota sulamaan hetki ennen tarjoilua ja kumoa.
Koristele rouhitulla valkosuklaalla ja appelsiinisoseella.

Resepti: Hellapoliisi

www.bonnejuomat.fi