Porsaanfileetä luumukastikkeessa

Porsaanfileetä luumukastikkeessa

4 annosta

Milloin viimeksi olet valmistanut porsaan sisäfileetä? Upean murea liha on edullista ja vielä edullisemman ruoan saat, kun käytät seuraksi erilaisia kasviksia. Voit hillosipuleiden tilalla käyttää myös tavallista sipulia ja lisäksi vaikkapa porkkanaa, kukkakaalia tai parsakaalia. Kastike saa hienostuneen maun Bonne Luumusoseesta, joka on sataprosenttista luumua ilman muita lisättyjä ainesosia.

n. 600 g porsaan sisäfileetä
3 rkl rypsiöljyä
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä
chilihiutaleita maun mukaan
3-4 valkosipulinkynttä
2 rkl sinappia
2-3 dl kuohukermaa tai ruokakermaa
2 dl hillosipuleita
3- 4 dl Bonne Luumusosetta

Pinnalle:
persiljaa tai lehtipersiljaa

Poista porsaanfileestä kalvot ja leikkaa liha muutaman senttimetrin paksuisiksi viipaleiksi.
Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista sisäfileeviipaleet molemmin puolin.
Mausta suolalla, mustapippurilla ja chilihiutaleilla.
Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet, sinappi, kuohukerma ja hillosipulit.
Sekoita joukkoon luumusose ja anna kiehua, kunnes kastike sakenee ja liha on kypsää.
Tarkista maku.
Ripottele pinnalle persiljaa tai lehtipersiljaa.
Tarjoa perunoiden tai riisin kanssa.

Resepti: Hellapoliisi

www.bonnejuomat.fi