Kuningatarvispipuuro

Kuningatarvispipuuro

4-6 annosta

Bonne Kuningatarsose on uutuus, jossa yhdistyy omena, mustikka, mansikka ja vadelma. Marjaisa sose maistuu puuron ja jogurtin kanssa, rahkan seurana tai valmistat siitä myös herkullisen kiisselin. Milloin olet viimeksi valmistanut kuohkeaa vispipuuroa? Kokeile tätä aamupalaksi, välipalaksi ja jälkiruoaksikin sopivaa reseptiä. Jälkiruoan seurana voit tarjota nokareen makeutettua kermavaahtoa.

5 dl vettä
5 dl Bonne Kuningatar 100 % marja-hedelmäsosetta
1 dl sokeria
1 ½ dl mannasuurimoita

Mittaa kattilaan vesi, Kuningatar marja-hedelmäsose ja sokeri. Kiehauta.
Lisää kiehuvaan liemeen mannasuurimot vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen ja anna kiehua noin viisi minuuttia ja sekoita välillä.
Anna puuron jäähtyä.
Vaahdota kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella tai tehosekoittimella.
Tarjoa!

Resepti: Hellapoliisi 

www.bonnejuomat.fi