Pääsiäisen mango-karamellijälkiruoka

Pääsiäisen mango-karamellijälkiruoka

4 annosta

Tämä pääsiäiseenkin sopiva jälkiruoka on helppo valmistaa ja se herättää ihastunutta huokailua ruokapöydässä. Voit valmistaa jälkiruoan jääkaappiin odottamaan jo edellisenä päivänä. Bonne Mangosose on sataprosenttista mangososetta ilman lisättyä sokeria. Se maistuu herkulliselta sellaisenaan ja maustaa upeaksi erilaiset jälkiruoat ja leivonnaiset.

Pääsiäisen mango-karamellijälkiruoka

5 dl vispikermaa
1 prk (n. 300 g) karamellisoitua kondensoitua maitoa
1 tl vaniljasokeria
5 dl Bonne Premium Mangososetta
24 kpl savoiardikeksejä

  1. Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon karamellisoitu kondensoitu maito ja vaniljasokeri.
  2. Laita Bonne Mangosose syvälle lautaselle ja kääntele savoiardikeksit mangososeessa. Laita mangososeessa käännellyt keksit kerroksittain karamellivaahdon kanssa suureen jälkiruokakulhoon tai annoskulhoihin.
  3. Anna jälkiruoan seistä vähintään muutama tunti tai yön yli jääkaapissa ennen tarjoilua.

Resepti: Hellapoliisi

www.bonnejuomat.fi