• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Osallistu arvontaan ja voita laatikollinen Bonnen tuotteita!

Osallistu kilpailuun! Mitä Bonnen tuotetta haluaisit kokeilla? Arvomme laatikollisen Bonnen tuotteita vastaajien kesken! Voit tutustua tuotteisiimme täällä »

 
Osallistuminen on päättynyt!
 

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Bonne Juomat Oy

Kampanja-aika
Arvonnan kampanja-aika on 13.5.-31.12.2019

Osallistumisoikeus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt.

Osallistuminen ja arvonta-aika
Arvontaan voi osallistua 13.5.-31.12.2019 välisenä aikana kampanjasivulla. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinto
Arvonnan palkintona on laatikollinen Bonnen tuotteita. Laatikon arvo noin 45-60€ riippuen mitä tuotteita laatikko sisältää. Kampanjan aikana 13.5.-31.12.2019 arvotaan joka kuukausi yksi laatikollinen tuotteita, eli kampanjan aikana yhteensä seitsemän palkintoa. Laatikoiden sisältö voi vaihdella. Arvonnan järjestäjä ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti tekstiviestillä. Ellei voittajaa ole tavoitettu viikon kuluessa osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta arvotaan toinen voittaja. Järjestäjä toimittaa palkinnon kuriiripalvelulla voittajan ilmoittamaan kotiosoitteeseen Suomessa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Järjestäjä vastaa arpajaisverosta.

Henkilötiedot

Osallistujien antamia tietoja käytetään ainoastaan voittajien arvontaan ja palkintojen perille toimittamiseen. Kaikkia henkilötietoja käsitellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla.

Muuta huomioitavaa

Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Vastuu arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Arvonnan järjestäjä postittaa kotiovelle paketin voittajalle Suomen rajojen sisällä.