• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

recept

 

Morots Focaccia

Morots Focaccia

1 dl vatten
50 g jäst
0,5 dl olivolja
1,5 dl Bonne morots pure
1,5 dl vetemjöl
1 tsk salt
anis frön
flingsalt

Rör ut jästen i ljummet vatten. Tillsätt morots pure, olivolja samt halva mängden
av mjölet. Låt jäsa i ca 30 minuter. Tillsätt sedan saltet och resten av mjölet.
Degen ska vara lös när den är färdig blandad.
Häll upp degen i en väl oljad ugnsform eller brödform.
Strö över anisfrån och låt jäsa i ca 30 minuter.
Ringla lite olivolja över brödet, strö lite fingersalt och baka i 250°C ugn i ca 5 minuter.
Skruva sedan ner temperaturen till 200 och grädda vidare i ca 15 minuter.

 
reseptikuva.jpg
 

Osötade Bonne Premium-puréer lämpar sig för alla typer av matlagning. Använd dem för att göra söta och salta delikatesser till vardag och fest. Besök vår receptbank eller prova dig fram själv.

 
 

Sök recept