• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

recept

 

Blåbärstrifle

4-6 portioner

Blåbärstrifle

Efterrätter med blåbär i är finska delikatesser som med stolthet kan även serveras till utländska gäster. En enkel, men snygg skiktad efterrätt kröner varje måltid.

250 g Bonne blåbärspuré
½ dl flytande honung eller ljus sirap
1 tsk vaniljsocker
8-10 st. havrekex
2 dl vispgrädde
200 g citronfärskostliknande vegetabilisk fettprodukt eller kvarg
1-2 tsk vaniljsocker efter smak

Smaksätt Bonne blåbärspuré med flytande honung eller ljus sirap och vaniljsocker. Smula havrekexen i stora bitar. Vispa upp vispgrädden och blanda in citronfärskostliknande vegetabilisk fettprodukt eller kvarg. Smaksätt med vaniljsocker och socker. Varva blåbärspurén, gräddblandningen och kexen i en efterrättsskål.

 
reseptikuva.jpg
 

Osötade Bonne Premium-puréer lämpar sig för alla typer av matlagning. Använd dem för att göra söta och salta delikatesser till vardag och fest. Besök vår receptbank eller prova dig fram själv.

 
 

Sök recept