• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Punajuuri Gazpacho

1 annos

Punajuuri Gazpacho

150 g Bonne Premium Punajuurisosetta
50 g piquillopaprikoita (tai paahdettua paprikaa)
25 g borretanasipulia (tai hillosipuleita, tässä tapauksessa lisää 1 rkl balsamicoetikkaa)
10 g sherryviinietikkaa
15 g neitsytoliiviöljyä
50 g Bonne Premium Appelsiinitäysmehua
35 g Bonne Premium Sitrustäysmehua
himalajasuolaa maun mukaan (n.1/4 tl)
1 ½ dl jääkuutioita

Yhdistä kaikki aineet kylmänä ja aja tasaiseksi blenderissä, mausta suolalla. Koristele esim. pirskottelemalla oliiviöljyä päälle.


Video

 
mocktail1094801811.jpg
 

Lataa Bonnen mocktail -reseptit kätevästi pdf:nä! 

Bonnen soseet ja mehut yhdistettynä Hellapoliisin resepteihin tekevät mocktailien valmistuksesta helppoa ja nopeaa.
Lataa Mocktail -reseptit tästä.

reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: