4 annosta
3 dl kermaa
1 tl vaniljasokeria
0,3 – 0,6 dl sokeria maun mukaan
2 liivatetta
Kastike
1 dl Bonnen vadelma- tai ananassosetta
Vinkki: Sokerin sijaan voi sulattaa mukaan valkosuklaata. Kerman voi korvata myös ranskankermalla, joka tuo mukavan hapokkuuden tähän jälkiruokaan.
Laita liivate likoamaan kylmään veteen. Kiehauta kerma kattilassa. Pyöräytä sokeri kyytiin ja sitten liivatteet. Jätä seos jäähtymään. Kun kerma on huoneenlämpöistä, kaada se neljään lasiin. Laita panna cotta jääkaappiin hyytymään. Kun kerma on hyytynyt (n. 4 tuntia), kaada sose kerman päälle kerrokseksi. Panna cotta säilyy hyvin jääkaapissa seuraavaan päivään, kunhan kelmutat sen hyvin, etteivät muut maut tartu.
https://reseptitaivas.fi/reseptit/panna-cotta/
Resepti: Reseptitaivas
Lataa Bonnen mocktail -reseptit kätevästi pdf:nä!
Bonnen soseet ja
mehut yhdistettynä Hellapoliisin resepteihin tekevät mocktailien
valmistuksesta helppoa ja nopeaa.
Lataa Mocktail -reseptit tästä.
Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.