4 annosta
400 g broilerin fileesuikaleita
2 dl Bonnen Ananassosetta
100 g cashew-pähkinöitä
1 sipuli
1 punainen paprika
2 dl kookoskermaa
1 dl maustamatonta jogurttia, johon sekoitettu 1 tl kikherne- tai maissijauhoja*
4 rkl pähkinä- tai rypsiöljyä
tuoretta korianteria koristeeksi
Masala-mausteseos
2 valkosipulinkynttä
2 rkl sitruunamehua
1/2 keskitulista chiliä (siemenet poistettuna)
1 rkl jauhettua korianteria
1 tl garam masalaa
1 tl kurkumaa
0,5 tl kanelia
suolaa ja pippuria
*Vinkki: Jogurtti kannattaa stabiloida jauhoilla. Silloin se ei juoksetu niin helposti kuumassa kastikkeessa.
Paahda ensin pähkinöitä kuumalla pannulla ja siirrä sivuun. Laita kaikki masala-ainekset mortteliin ja jauha mausteseos valmiiksi odottelemaan. Lisää kuumaan pannuun öljy ja sipuli. Kuullota sipuli rauhassa kultaiseksi ja lisää masala. Pyöritä tasaiseksi. Lisää öljyä, jos tarpeen. Laita myös broilerit pannulle tirisemään. Kun lihassa on väriä, lisätään kuutioidut paprikat ja pyöritellään pari minuuttia. Lisää kookoskerma, sekoita, sen perään hedelmäsose.
Keittele kormaa kokoon 15 minuuttia, silloin tällöin sekoittaen. Ota pannu liedeltä, lisää jogurtti sekä paahdetut pähkinät (jätä muutama koristeeksi). Nosta kana-pähkinä korma tarjolle. Koristele ruoka pähkinöillä ja korianterilla.
https://reseptitaivas.fi/reseptit/kana-pahkina-korma/
Resepti: Reseptitaivas
Lataa Bonnen mocktail -reseptit kätevästi pdf:nä!
Bonnen soseet ja
mehut yhdistettynä Hellapoliisin resepteihin tekevät mocktailien
valmistuksesta helppoa ja nopeaa.
Lataa Mocktail -reseptit tästä.
Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.