400 g kesäkurpitsaa kuorittuna
1,5 dl Bonne Palsternakkasosetta
2 dl kermaa
1 dl kuivaa valkoviiniä
1 kasvisliemikuutio
3 dl vettä
1,5 tl suolaa
½-1 tl chiliä
+ valkosipulia maun mukaan
Kiehauta vesi ja kasvisliemikuutio. Lisää kesäkurpitsa ja hauduta kypsäksi.
Soseuta sauvasekoittimella. Lisää kerma, valkoviini, palsternakkasose ja mausteet.
Anna kiehua hiljalleen ja tarkista maku. Jäähdytä keitto. Koristele kylmä alkuruokakeitto paahdetuilla
pekonisuikaleilla ja persiljalla.
Vinkki: voit tarjota keiton myös lämpimänä.
Lataa Bonnen mocktail -reseptit kätevästi pdf:nä!
Bonnen soseet ja
mehut yhdistettynä Hellapoliisin resepteihin tekevät mocktailien
valmistuksesta helppoa ja nopeaa.
Lataa Mocktail -reseptit tästä.
Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.