Broileri-porkkanamoussaka
1 kesäkurpitsa viipaleina
8 kuorittua perunaa viipaleina
0,5 l Bonne Porkkanasosetta
400 g broilerin jauhelihaa
3 rkl kuutioitua sipulia
5 rkl tomaattiketsuppia/tomaattimurskaa
1-2 dl kermaa
2 tl suolaa
½ tl mustapippuria
2 rkl oreganoa
½ tl chiliä
1 tl currya
Paista jauheliha ja sipuli pannulla. Lisää mausteet ja paista hetki.
Kaada porkkanasose pannulle ja kypsennä 10-15 minuuttia. Tarkista maku.
Laita kesäkurpitsa, peruna ja porkkanasose-broilerikastike vuokaan.
Halutessasi lisää päälle juustoraastetta. Kypsennä175 asteisessa uunissa noin 1 tunti.
Vinkki: helppo kastike ilman jauhoja syntyy käyttämällä porkkanasosetta kastikepohjaan, jolloin jauhoja ei tarvita.
Lataa Bonnen mocktail -reseptit kätevästi pdf:nä!
Bonnen soseet ja
mehut yhdistettynä Hellapoliisin resepteihin tekevät mocktailien
valmistuksesta helppoa ja nopeaa.
Lataa Mocktail -reseptit tästä.
Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.