8 annosta
Valmista Bonne ananassoseesta raikas kesäkku, jonka voit nostaa juhlapöytään tai tarjota muuten vaan kun herkkuhammasta kolottaa.
Pohja:
70 g voita tai margariinia
n. 175 g kaurakeksejä
Täyte:
6 liivatelehteä
2 ½ dl vispikermaa
400 g kreikkalaista jogurttia
1 dl tomusokeria tai maun mukaan
3 dl Bonne 100 % ananassosetta
1 rkl vaniljasokeria
½ dl vettä
Koristeluun:
1-2 dl Bonne 100 % ananassosetta
ananaskirsikoita
Sulata voi ja laita se tehosekoittimeen kaurakeksien kanssa.
Pyöräytä tasaiseksi.
Vuoraa halkaisijaltaan 20 cm irtopohjainen kakkuvuoka leivinpaperilla.
Painele seos vuoan pohjalle ja nosta hetkeksi jääkaappiin.
Valmista täyte.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen limittäin.
Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon jogurtti, tomusokeri ja ananassose.
Mausta seos vielä vaniljasokerilla ja tarkista maku.
Lisää tarvittaessa sokeria.
Kuumenna vesi kiehuvaksi vedenkeittimessä tai mikroaaltouunissa.
Liuota kiehuvan kuuman veden joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet ja sekoita tasaiseksi.
Kaada liivateneste ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen.
Kaada täyte kakkuvuokaan keksipohjan päälle ja nosta jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Irrota kakku vuoasta veitsellä pyöräyttäen ja siirrä tarjoiluvadille.
Valuta pinnalle ananassosetta ja koristele ananaskirsikoilla tai muilla hedelmillä tai marjoilla.
Tarjoa!
Lataa Bonnen mocktail -reseptit kätevästi pdf:nä!
Bonnen soseet ja
mehut yhdistettynä Hellapoliisin resepteihin tekevät mocktailien
valmistuksesta helppoa ja nopeaa.
Lataa Mocktail -reseptit tästä.
Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.