• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Punajuuri-bulgurlaatikko

4-6 annosta

Punajuuri-bulgurlaatikko

2 dl vettä
1 dl bulguria
1 rkl kasvisfondia
0,5 l Bonne Punajuurisosetta
0,75 dl tummaa siirappia
1 kananmuna
0,5 -1 tl kuivattua rakuunaa
(suolaa)
Pinnalle:
n. 0,5 dl korppujauhoja
25 g voita

  1. Kiehauta vesi ja lisää bulgur ja kasvisfondi. Anna kiehua kunnes bulgur on kypsää.
  2. Sekoita joukkoon punajuurisose, siirappi, kananmuna ja rakuuna.
  3. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa tai lisää fondia.
  4. Kaada seos voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle korppujauhoja ja  voinokareita. Kypsennä 175-asteessa uunin keskiritilätasolla noin tunti tai kunnes pinta on kiinteä ja kauniin värinen.
 
reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: