• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Punajuuri-sinihomejuustotortut

22 kpl

Punajuuri-sinihomejuustotortut

1 kg lehtitaikinalevyjä
300 g valmista riisipuuroa
0,5dl tummaa siirappia
1 dl Bonne Punajuurisosetta
mustapippuria myllystä
suolaa maun mukaan
0,5 tl kuivattua rosmariinia tai tuoretta maun mukaan
1 dl sinihomejuustoa murustettuna    
Voiteluun:
1 kananmuna

  1. Ota lehtitaikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön. Asettele ne leivontalaudalle vieretysten.
  2. Laita valmis riisipuuro kulhoon. Mittaa joukkoon Bonne Punajuurisose, mustapippuria ja suolaa maun mukaan ja kuivattua tai tuoretta rosmariinia.
  3. Lisää vielä joukkoon murustettua sinihomejuustoa ja sekoita.
  4. Leikkaa lehtitaikinalevyt kahteen osaan ja tee viillot torttuneliöihin siten, että jokaisella neljällä sivulla on yksi vinoviilto lähes kulmasta keskustaan päin noin puoleen väliin asti.
  5. Laita keskelle lusikallinen punajuuri-sinihomejuustopuuroa ja kerää joka toinen kulma yhteen ja nipistä ne kiinni ja paina alas.
  6. Voitele tortut kananmunalla ja paista leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 225-asteessa uunin keskiritilätasolla 10-15 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.
  7. Tarjoa mielellään hieman lämpiminä. Koristele halutessasi sinihomejuustomuruilla ja tuoreella rosmariinilla.
 
reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: