• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Punajuuriterriini

10 annosta

Punajuuriterriini

1 l vettä
5 liivatelehteä
1 pieni sipuli
1 rkl rypsiöljyä
0,5 l Bonne Punajuurisosetta
0,5 tl suolaa
mustapippuria maun mukaan
1 rkl hunajaa
0,5 tl kuivattua rakuunaa
Kastike:
200 g smetanaa
50 g fetajuustoa

  1. Laita vesi kulhoon ja asettele liivatelehdet limittäin pehmenemään.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota kuumassa pannussa öljyssä.
  3. Lisää Bonne Punajuurisose ja mausta suolalla, mustapippurilla, hunajalla ja rakuunalla. Tarkista maku.
  4. Kuumenna kiehumispisteeseen.
  5. Lisää joukkoon lopuksi vedestä puristetut liivatelehdet ja anna niiden liueta joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
  6. Kaada seos tuorekelmulla vuorattuun pieneen leipävuokaan tai muuhun reunalliseen vuokaan.
  7. Anna hyytyä neljä tuntia tai yön yli.
  8. Kumoa terriini tarjoiluvadille, poista tuorekelmu ja koristele tuoreella rakuunalla.
  9. Tarjoa seuraksi fetajuustolla maustettua smetanaa.

 
reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: