• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Porkkanalaatikko

8-10 annosta

Porkkanalaatikko

5 dl vettä
3 dl puuroriisiä
7,5 dl maitoa
1 kg Bonne Porkkanasosetta
4 kananmunaa
1 rkl suolaa
ripaus muskottipähkinää
0,5-0,75 dl tummaa siirappia
Pinnalle:
25 g voita

  1. Kiehauta vesi kattilassa ja lisää joukkoon puuroriisi.
  2. Anna kiehua hiljalleen, kunnes vesi on lähes imeytynyt riiseihin.
  3. Lisää maito ja anna kiehua kannen alla hiljalleen välillä sekoitellen.
  4. Lisää valmiin, hieman löysän puuron joukkoon Bonne Porkkanasose, kananmunat, suola, ripaus muskottipähkinää ja tumma siirappi.
  5. Sekoita tasaiseksi ja tarkista maku.
  6. Kaada seos voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun reunalliseen uunivuokaan ja ripottele pinnalle voinokareita.
  7. Kypsennä ruokaa uunin keskiritilätasolla 175-asteessa noin tunti tai kunnes pinta on kiinteä ja kauniin värinen.
 
reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: