• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Mausteiset porkkanaruudut

16 annosta

Mausteiset porkkanaruudut

3 kananmunaa
3 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
1 tl kardemummaa
1 tl vaniljasokeria
2 tl appelsiinin kuoriraastetta
4 dl Bonne Porkkanasosetta
1,5 dl rypsiöljyä
Pinnalle:
100 g voita
3 dl tomusokeria
200 g tuorejuustoa, maustamaton
Koristeluun:
1 dl mantelilastuja
yhden appelsiinin raastettu kuori

  1. Riko kananmunat kulhoon ja sekoita joukkoon sokeri.
  2. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, Bonne Porkkanasose ja rypsiöljy. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada se leivinpaperilla vuorattuun reunalliseen uunivuokaan, jonka koko on noin 15x25 cm.
  3. Paista 175-asteessa uunin keskiritilätasolla noin 50 minuuttia. Jäähdytä.
  4. Valmista kuorrute.
  5. Vatkaa huoneenlämpöisen voin joukkoon tomusokeri ja tuorejuusto.
  6. Levitä notkea tahna jäähtyneen leivonnaisen päälle huolettomasti.
  7. Paahda mantelilastut kuivassa kuumassa pannussa kauniin värisiksi.
  8. Ripottele kuorrutteen päälle ja raasta koristeeksi hyvin pestyn appelsiinin kuoriraastetta.
 
reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: