• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Vadelmavispipuuro

6 annosta

Vadelmavispipuuro

Marja- ja hedelmäsoseet ovat mainioita vispipuuroissa ja ne säilyvät jääkaapissa herkullisena useamman päivän. Kokeile erimakuisia soseita.

5 dl Bonne Vadelmasosetta
2 dl vettä
1-1,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1,25 dl mannasuurimoita

  1. Mittaa Bonne Vadelmasose, vesi, sokeri ja vaniljasokeri kattilaan ja anna kiehua kiehumispisteeseen.
  2. Lisää mannasuurimot vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen ja anna puuron kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia.
  3. Jäähdytä puuro.
  4. Vatkaa kuohkeaksi sähkövatkaimella.
  5. Tarjoa sellaisenaan tai maidon kanssa.
 
mocktail1094801811.jpg
 

Lataa Bonnen mocktail -reseptit kätevästi pdf:nä! 

Bonnen soseet ja mehut yhdistettynä Hellapoliisin resepteihin tekevät mocktailien valmistuksesta helppoa ja nopeaa.
Lataa Mocktail -reseptit tästä.

reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: