• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Puolukkakeitto tai -kiisseli

Puolukkakeitto tai -kiisseli

1 l Bonne puolukkamehua
sokeria maun mukaan
perunajauhoja suurustamiseen
Keittoon:  2-3 rkl perunajauhoja
Kiisseliin: 4-5 rkl perunajauhoja

  1. Kuumenna Bonne puolukkamehu ja sokeri.
  2. Sekoita perunajauhot vähäiseen määrään vettä ja kaada hiljalleen mehun joukkoon.
  3. Anna kiehahtaa, ota pois liedeltä. Kaada tarjoiluastiaan ja sirota hieman sokeria pinnalle.
  4. Nauti puuron kanssa tai sellaisenaan, vaikkapa kermavaahdon tai kauravispin kera.
 
reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: