• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Tyrnipuuro

3 annosta

Tyrnipuuro

maidoton ja gluteeniton
 
4,5 dl vettä
1,5 dl perunasuurimoita
0,5 tl suolaa
0,75 dl Bonne tyrni-omenasosetta
0,5 dl sokeria (erikoishienoa)
250 g kauravispiä

  1. Mittaa vesi kattilaan ja anna kiehua, lisää suola sekä sekoita suurimot vähitellen joukkoon.
  2. Keitä hiljalleen n. 8 minuuttia, muista sekoittaa. Katkaise virta ja jätä vielä levylle hautumaan n. 2 minuutiksi välillä sekoittaen.
  3. Lisää sokeri ja Bonne tyrni-omenasose, vatkaa sähkövatkaimella. Lisää vielä kauravispi ja vatkaa kuohkeaksi n. 2 minuuttia.
  4. Anna hetki vetäytyä. Nauti Bonne luomu omenasoseen/ripauksella kanelia kanssa.
  5. Jos käytät jälkiruokana, voit valmistaa jo edellisenä päivänä ja annostella jälkiruokakuppeihin. Säilytä jääkaapissa.


 
reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: