• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Tyrnipuuro

3 annosta

Tyrnipuuro

maidoton ja gluteeniton
 
4,5 dl vettä
1,5 dl perunasuurimoita
0,5 tl suolaa
0,75 dl Bonne tyrni-omenasosetta
0,5 dl sokeria (erikoishienoa)
250 g kauravispiä

  1. Mittaa vesi kattilaan ja anna kiehua, lisää suola sekä sekoita suurimot vähitellen joukkoon.
  2. Keitä hiljalleen n. 8 minuuttia, muista sekoittaa. Katkaise virta ja jätä vielä levylle hautumaan n. 2 minuutiksi välillä sekoittaen.
  3. Lisää sokeri ja Bonne tyrni-omenasose, vatkaa sähkövatkaimella. Lisää vielä kauravispi ja vatkaa kuohkeaksi n. 2 minuuttia.
  4. Anna hetki vetäytyä. Nauti Bonne luomu omenasoseen/ripauksella kanelia kanssa.
  5. Jos käytät jälkiruokana, voit valmistaa jo edellisenä päivänä ja annostella jälkiruokakuppeihin. Säilytä jääkaapissa.


 
mocktail1094801811.jpg
 

Lataa Bonnen mocktail -reseptit kätevästi pdf:nä! 

Bonnen soseet ja mehut yhdistettynä Hellapoliisin resepteihin tekevät mocktailien valmistuksesta helppoa ja nopeaa.
Lataa Mocktail -reseptit tästä.

reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: