• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Porkkana-jauhelihapannukakku

uunipellillinen

Porkkana-jauhelihapannukakku

6 dl Bonne Porkkanasosetta
4 dl maitoa
4 munaa
5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1-1,5 dl öljyä
Täyte:
3 rkl öljyä
400 g jauhelihaa
1 iso sipuli
1 iso paprika
3 valkosipulinkynttä
200 g miniluumutomaatteja
200 g mozzarellajuustoraastetta
oreganoa tai basilikaa

  1. Mittaa porkkanasose ja maito kulhoon ja riko joukkoon munat sekoittaen.
  2. Sekoita joukkoon vehnäjauhot, suola ja öljy.
  3. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipellille.
  4. Kuumenna öljy pannussa ja paista jauheliha ja hienonnettu sipuli.
  5. Paloittele paprika ja hienonna valkosipulinkynnet. Lisää ne joukkoon ja kääntele hetki.
  6. Ripottele seos pannukakkutaikinan päälle ja lisää puolitetut miniluumutomaatit ja mozzarellajuustoraaste.
  7. Paista 225 -asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
  8. Ripottele pinnalle oreganoa tai basilikaa tai tarjoa tuoreen basilikan kanssa.
 
reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: