• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Bataattileipä

Bataattileipä

500 g Bonne Luomu Bataattisosetta
50 g tuorehiivaa
2 tl suolaa
2 rkl siirappia tai hunajaa
2 dl kaurahiutaleita
6-8 dl vehnäjauhoja
0,5 dl rypsiöljyä
0,5 dl pistaasipähkinöitä tai muita pähkinöitä
Pinnalle:
vettä
pistaasipähkinöitä

  1. Lämmitä Bonne Luomu Bataattisose kädenlämpöiseksi ja murusta joukkoon tuorehiiva, liuota joukkoon.
  2. Lisää suola ja siirappi, kaurahiutaleet ja vehnäjauhot alustaen. Jätä taikina pehmeäksi. Vaivaa joukkoon rypsiöljy ja hienonnetut pistaasipähkinät.
  3. Laita taikina leivinpaperilla vuorattuun suorakaiteen malliseen leipävuokaan ja kohota lämpimässä paikassa liinan alla.
  4. Voitele leipä vedellä ja ripottele pinnalle hieman hienonnettuja pistaasipähkinöitä.
  5. Paista 225-asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.
 
reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: