• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Mehevä ohra-kasvissalaatti

6 annosta

Mehevä ohra-kasvissalaatti

1 l vettä
2 rkl kasvisfondia
2,5 dl esikypsennettyjä ohrasuurimoita
2 rkl rypsiöljyä
100 g herkkusienilohkoja
1 pieni keltainen paprika
2 lehtisellerinvartta
1-2 valkosipulinkynttä
muutama varsi kevätsipulia
100 g miniluumutomaatteja
150 g sokeriherneenpalkoja
380/230 g papusekoitusta, valutettuna
100 g pikkukurkkuja säilykkeenä
2-3 dl Bonne Porkkanasosetta
suolaa maun mukaan
mustapippuria myllystä maun mukaan
200 g fetajuustoa

  1. Kiehauta vesi ja lisää joukkoon kasvisfondi ja esikypsennetyt ohrasuurimot.
  2. Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes ohrasuurimot ovat kypsiä. Valuta.
  3. Leikkaa herkkusienet lohkoiksi. Paloittele paprika pieniksi paloiksi ja lehtisellerinvarret ohuiksi viipaleiksi.
  4. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja leikkaa kevätsipuli silpuksi. Kuumenna rypsiöljy pannulla ja lisää ensin herkkusienet. Kun sienet alkavat mennä kasaan, lisää kaikki salaattiin tulevat kasvikset, paitsi pikkukurkut. Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
  5. Lisää ohrasuurimot ja Bonne Porkkanasose.
  6. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarkista maku ja lisää lopuksi joukkoon murustettu fetajuusto.
  7. Tarjoa hieman lämpimänä tai kylmänä.

 
reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: