• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Tyrni-valkosuklaavaahto

6 annosta

Tyrni-valkosuklaavaahto

2 ½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
250 g mascapone-juustoa
3 dl Bonne Tyrni-omenasosetta
100 g valkosuklaata
1 tl vaniljasokeria
½ dl sokeria tai maun mukaan
6 piparkakkua

Vaahdota vaniljakastike ja vatkaa joukkoon mascarponejuusto ja tyrni-omenasose.
Paloittele valkosuklaa lautaselle ja sulata puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
Sekoita suklaa vaahdon joukkoon ja mausta vaniljasokerilla ja sokerilla. Tarkista maku.
Jaa jälkiruoka annoskulhoihin ja murusta pinnalle piparkakkua hetki ennen tarjoilua.
Valuta pinnalle halutessasi hieman kastiketta.

Vinkki! Tämän jälkiruoan voit valmistaa tarjoilupäivän aamuna valmiiksi ja jakaa vaikka kannellisiin purkkeihin ja laittaa jääkaappiin odottamaan tarjoiluhetkeä.
Näin jälkiruoat on helppo kuljettaa myös muualle.

 
reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: