• Japanese
  • Kiina
  • Eesti
  • In English
  • På svenska
  • по-русски
  • Suomeksi
 

Reseptit

 

Punajuuri-jauhelihakeitto

4 annosta

Punajuuri-jauhelihakeitto

Valmista herkullinen jauhelihakeitto ja oikaise valmistusvaiheessa.
Voit huoletta käyttää valmiita pakastejuuressuikaleita. Liemen maku saa kauniin värin ja täyteläisen maun Bonne Punajuurisoseesta. Bonnen juuressoseilla täydennät juuresten käyttöä helpolla tavalla lisäämällä ruokiin ja leivonnaisiin.

1 iso sipuli
2 rkl rypsiöljyä
400 g jauhelihaa
½ tl suolaa
½ l Bonne Punajuurisosetta
2 dl vettä
3 rkl liha- tai kasvisfondia TAI maun mukaan
10 kpl maustepippureita
1-2 laakerinlehteä
400 g suikalejuureksia, pakaste
Pinnalle:
1 maustekurkku
½ dl smetanaa tai ranskankermaa
persiljaa tai lehtipersiljaa maun mukaan

  1. Kuori ja hienonna sipuli.
  2. Kuumenna rypsiöljy kattilassa ja paista sipulisilppu ja jauheliha kauttaaltaan.
  3. Mausta suolalla. Lisää joukkoon Bonne Punajuurisose, vesi, liha- tai kasvisfondi, maustepippurit ja laakerinlehdet sekä suikalejuurekset.
  4. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
    Tarkista maku.
  5. Jaa annoskulhoihin tai lautasille ja laita päälle suikaloitua maustekurkkua, smetanaa ja persiljaa tai lehtipersiljaa hienonnettuna.
 
mocktail1094801811.jpg
 

Lataa Bonnen mocktail -reseptit kätevästi pdf:nä! 

Bonnen soseet ja mehut yhdistettynä Hellapoliisin resepteihin tekevät mocktailien valmistuksesta helppoa ja nopeaa.
Lataa Mocktail -reseptit tästä.

reseptikuva.jpg
 

Makeuttamattomat Bonne Premium soseet sopivat kaikkeen ruoanlaittoon. Niillä valmistat makeat ja suolaiset herkut niin arkeen kuin juhliinkin. Tutustu reseptipankkiimme tai kokeile rohkeasti itse.

 
 

Hae reseptipankista: